Σωστή φροντίδα στρώματος:

✓ Χρησιμοποιήστε ειδικά καλύμματα στρωμάτων για την προστασία του στρώματος σας. Τα ειδικά καλύμματα προστασίας καλύπτουν το στρώμα σας σωστά, το προστατεύουν από λεκέδες και το διατηρούν σαν καινούριο.

✓ Αλλάζετε πλευρά στρώματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διατηρήσετε το στρώμα σας στην αρχική του κατάσταση. Η περιστροφή του ανά 3 μήνες θα διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ελατηρίων και την άριστη επαναφορά τους

✓ Αερίζετε συχνά το στρώμα σας. Αφήνοντάς το ακάλυπτο για μερικές ώρες σε δροσερό μέρος επιτυγχάνεται ο αερισμός του και η αποφυγή δυσάρεστων οσμών.

✓ Καθαρίστε το στρώμα με ειδικά προϊόντα αντιμετώπισης λεκέδων, ακάρεων και βακτηρίων, κατάλληλα για στρώματα και όχι με κοινά καθαριστικά και νερό. Η υγρασία και τα ακατάλληλα καθαριστικά μπορούν να καταστρέψουν τα υλικά κατασκευής του καθιστώντας το στρώμα σας ακατάλληλο.

*Προτείνεται καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα.

*Συνιστάται ο καθαρισμός του στρώματος από ειδικά συνεργεία καθαρισμού στρωμάτων.

✓ Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, τα στρώματα μας πρέπει να τοποθετούνται πάνω σε ανατομικά τελάρα κρεβατιών με απόσταση κενού, μεταξύ των ξύλινων επιφανειών ίσο ή μικρότερο των 3,6 εκατοστών.